Hava Durumu

Erkan Petekkaya 'It's My Life' performansı ile sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz ve Acun Ilıcalı'yla ilgili yaptığı paylaşımla gündeme gelen oyuncu Erkan Petekkaya, 'Pandami Music' adlı müzik grubu ile düet gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erkan Petekkaya 'It's My Life' performansı ile sosyal medyayı salladı

Dila Hanım, Paramparça ve Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi dizilerde sergilediği performansıyla beğeni toplayan Erkan Petekkaya, Pandami Music'e konuk olarak eğlenceli bir düet gerçekleştirdi. Son günlerde TV8'de yayınlanan 'Kırmızı Oda' adlı dizide Delikanlı Sadi karakterini canlandırmasıyla büyük sempati toplayan oyuncu Erkan Petekkaya, şarkıcılık performansı ile de adından söz ettirdi.

Ünlü oyuncu, pandemi döneminde ortaya çıkan bir müzik oluşum grubu olan Pandami Music'e konuk oldu. Petekkaya, popüler grup ile 'It's My Life' ve 'Yetiş Ya Ali' şarkılarını seslendirdi. Erkan Petekkaya, grubun sosyal medya hesaplarından yayınladığı performans videosu ile beğeni topladı.

ERKAN PETEKKAYA'DAN ACUN ILICALI'YA ŞOKE EDEN SÖZLER

Instagram hesabından TV8'de yayınlanan bir müzik töreniyle ilgili paylaşım yapan Erkan Petekkaya, kanalın sahibi Acun Ilıcalı ile ilgili şoke eden sözler sarf etti. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan "Peşimde" şarkısıyla gecede 'En İyi Çıkış' ve 'En İyi Klip' ödüllerini alan Kerimcan Durmaz'a tepki gösteren Petekkaya'nın, TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya eleştiri oklarını çevirmesi herkesi şaşırttı. Kerimcan Durmaz'ın uçaktaki skandal görüntülerini hatırlatan Petekkaya, "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu takipçilerini şaşırtan paylaşımlarını kısa bir süre sonra sildi.

"ÇOK AYIP"

Erkan Petekkaya'nın sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen ardından Kırmızı Oda dizisiyle ilgili bir gönderi yayınlaması dikkat çekti. Petekkaya, "Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuhh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.