Hava Durumu

Erkan Sözeri: Beklediğimiz gibi bir maç oldu

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında konuk olduğu Yılport Samsunspor ile 0-0 berabere kalan BB Erzurumspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Fuat hoca fazla bir değişiklik yapmadı. Bu nedenle beklediğimiz gibi bir maç oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2021 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2021 23:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erkan Sözeri: Beklediğimiz gibi bir maç oldu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Erzurum'un şehidi olduğunu ve Samsunspor'un eski başkanı Emin Kar'ın da hafta içi hayatını kaybettiğini belirterek, hem şehide hem de Kar'a Allah'tan rahmet diledi.

Sözeri, zorluk derecesi yüksek bir maç oynadıklarını işaret ederek, "Hafta içi çalışmalarımızı rakibimize göre yaptık fakat teknik adam değişikliği sonrası nasıl bir sistemle sahada olacaklarını tam olarak bilmiyorduk. Fuat hoca fazla bir değişiklik yapmadı. Bu nedenle beklediğimiz gibi bir maç oldu. Belki oyunumuzu çok üst düzey oynamadık ama rakibin de oynamasına imkan tanımadık. Çok fazla pozisyon vermedik. Novikovas'ın girdiği pozisyon kırılma anıydı. İki takımın da Süper Lig hedefi var. Burada alınan puanın kıymetli olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Sahada her şeyi yaptılar, mücadele ettiler." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.