Hava Durumu

Erling Haaland'ın yeni takımını açıkladı

Liverpool ve Real Madrid'in eski oyuncularından Steve McManaman, Liverpool'un Borussia Dortmund'un yıldızı Erling Haaland'ı transfer etmeye çalışmayacağını ve oyuncunun Real Madrid'e gitmek istediğini düşündüğünü belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2021 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2021 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erling Haaland'ın yeni takımını açıkladı

Liverpool ve Real Madrid'in eski oyuncularından Steve McManaman, Borussia Dortmund'un yıldızı Erling Haaland'ın muhtemel yeni adresine ilişkin açıklamalarda bulundu. McManaman, Liverpool'un bu transfer yarışına girmeyeceğini ve oyuncunun da Real Madrid'e gitmek istediğini düşündüğünü belirtti.

Yazdığı yazıda McManaman, "Liverpool'un önümüzdeki yaz Erling Haaland'ı kadrosuna katmaya çalışacağını düşünüyor muyum? Hayır. Onun Real Madrid'e gitme olasılğının yüksek olduğunu düşünüyorum ki bence oyuncu da Real Madrid'i istiyor" ifadelerini kullandı.

Liverpool'un bu transfer için devreye girmeyecek olmasının transfer içindeki diğer faktörlerden kaynaklandığını belirten McManaman, "Liverpool'un Erling Haaland için yarışta olmamasının transfer ücretiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bence bu yarışa girmeme nedenleri Haaland kalibresinde bir oyuncu ile sözleşme imzalamanın getirdiği diğer faktörler. Ona yüksek bir maaş ödediğinizde diğer tüm oyuncular da aynı talepte bulunacaklar. Menajeri Mino Raiola, sadece Haaland için değil kendi için de bir ton para istiyor. Liverpool'un bu mücadeleye katılmak istediğini sanmıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.