Hava Durumu

Erol Bulut'un transferdeki ilk hedefi Mitroglou!

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Erol Bulut'un, Alanyaspor'un başında kalması durumunda eski Galatasaraylı Kostas Mitroglou'nun transfer edilmesini istediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2020 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2020 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erol Bulut'un transferdeki ilk hedefi Mitroglou!

Süper Lig'de 2019-20 sezonunun kalan kısmı adına hazırlıklarını sürdüren Alanyaspor, yeni sezona yönelik transfer çalışmalarını da sürdürürken gündeme gelen son isim eski Galatasaraylı Kostas Mitroglou oldu.

Yeni Alanya'nın haberine göre Alanyaspor Yönetimi, daha önce Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Yunan forvet Kostas Mitroglou için çaışmalara başladı.

Papiss Cisse'nin yeni sözleşme talebini kabul etmemesi durumunda Siopis va Bakasetas gibi etkili silahları olan Alanyaspor'un gol noktasına da Mitroglou'yu ekleyeceği belirtildi.

Alanyaspor'da Erol Bulut'un takımda kalması durumunda Mitroglou'nun transferini istediği aktarılırken Cisse'nin ayrılması durumunda da Yunan oyuncunun Alanyaspor'un yaz aylarında yapacağı ilk transfer olması bekleniyor.

İlk gelen haberlere göre Mitroglou da vatandaşları Tzavellas, Siopis ve Bakasetas ile oynamaya sıcak bakıyor.

PSV'de geçirdiği kiralık sezon sonrası bonservisinin bulunduğu Marsilya'ya dönecek Mitroglou'nun Fransız ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.