Hava Durumu

Ersin Korkut yeni köpeğini paylaştı!

Yaşadığı sakatlık nedeniyle 'Survivor 2020'ye veda etmek zorunda kalan Ersin Korkut, köpeğinin ölümünü öğrenince çok üzülmüştü. Ancak Korkut, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda arkadaşlarının kendisi için bir köpek sahiplendiğini ve o köpeğin İstanbul'da kendisini beklediğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2020 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2020 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ersin Korkut yeni köpeğini paylaştı!

Ersin Korkut, dizindeki sakatlık nedeniyle 'Survivor 2020'ye veda etmek zorunda kalmıştı.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'yı bile duygulandıran zorunlu ayrılık sonrası Ersin Korkut'tan saklanan bir gerçek de ortaya çıkmıştı.

Korkut'un köpeği Mes, yarışma devam ederken geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti.

Elenene kadar Ersin'e gerçeği söyleyemeyen Acun Ilıcalı, eleme sonrası Instagram hesabından yaptığı canlı yayında Ersin'in Mes'in öldüğünü öğrendiğini söyleyen Acun Ilıcalı, kötü haberi Yılmaz Erdoğan'ın verdiği söylemişti.

Yaşanan tüm bu gelişmelerden sonra Mes'in ölümüyle alakalı üzücü paylaşımlar yapan 42 yaşındaki oyuncu, arkadaşlarının kendisi için bir köpek sahiplendiğini ve o köpeğin İstanbul'da kendisini beklediğini duyurdu.

Acun Ilıcalı ve Acun Medya'ya, kendisinin üzülmemesi için Mes'in ölümünü sakladıkları gerekçesiyle de teşekkür eden Ersin Korkut, Mes'in anısını bu köpekle yaşatacağını belirtti.

Ersin paylaşımına, "Başta Acun abi ve Acun Medya çalışanlarına teşekkür ederim. Ben üzülmeyeyim diye oğlum Mes'in ölümünü yarışmada kaldığım süre boyunca benden saklamışlar. Elbette duyunca çok üzüldüm. Ama Mes çok güzel bir 12 sene yaşadı. Yaşlıydı ve ömrü malesef bu kadarmış."

"Arkadaşlarım bana sürpriz yapıp bu minik yavruyu sahiplenmişler. Şimdi İstanbul'da beni bekliyor. Mes'in anısını bu minikle devam ettireceğim. İsim bulma konusunda bana yardımcı olur musunuz? Yeni dostumun adı ne olsun? Yorumlarınızı bekliyorum" notunu düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.