Hava Durumu

Ertuğrul Günay AK Partili vekili çileden çıkardı

Kültürve Turizm eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’ın düzenlediği toplantıda, bir partilinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üslubunu eleştirerek, "Kasımpaşalı tavırları ülkeyi bölüyor" sözleri üzerine AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık’ın, oturduğu sandalyeyi yere çarparak, toplantıyı terk ettiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2013 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2013 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul Günay AK Partili vekili çileden çıkardı

Gezi Parkı eylemleri sürecinde attığı tweet’lerle sürece yönelik eleştirilerde bulunan Kültür ve Turizm eski Bakanı, AK Parti İzmir milletvekili Ertuğrul Günay, geçen cumartesi günü İzmir’de AK Parti İzmir milletvekilleri Erdal Kalkan, Ali Aşlık ve bazı meclis üyelerinin katılımıyla Sultan Çiftliği Restoran’da yemek yedi.

Günay, ses kaydını aldırdığı toplantıda yerel ve genel seçimde yapılan hataları anlatarak eş, dost ve akrabaların aday gösterilmesini yanlış olduğunu söyledi. Aşlık da bu konuda kendisine destek vererek, "5 yıl bu anlayışla il başkanlığı yaptım. Akrabaların aday gösterilmesinin doğru olmadığını söyledim. Hala aynı görüşteyim" dedi.

Taksim Gezi Parkı eylemlerinin de tartışıldığı toplantıda bir partilinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üslubunu eleştirirken, "Kasımpaşalı tavırları ülkeyi bölüyor" sözleri üzerine Aşlık, oturduğu sandalyeyi yere çarparak, toplantıyı terk etti.

"SANKİ BAŞIMDAN KAYNAR SU DÖKÜLDÜ"

Aşlık, şunları anlattı:

"Sultan Çiftliği’ne yemeğe gitmiştim. Günay ve Kalkan’ı görünce nezaketen oturdum. Sohbetin bir kısmına katıldım. Günay’ın Başbakan’ı eleştirdiğini duymadım. Herkes AK Parti’liydi. Ancak bir partilinin Başbakan’ın üslubunu eleştirmesi üzerine başımdan kaynar sular döküldü. Oturduğum sandaleyi çarparak toplantıyı terk ettim.

Sözlü bir çıkışım olmadı. Kabullenemediğim için kalktım. Lokantanın yan tarafına geçip yemeğimi orada yedim."

AK Parti İzmir Milletvekili Günay’ın twitter üzerinden yaptığı çıkışların, İzmir’de düzenlediği toplantıların teşkilatta sıkıntı yarattığı, sorunun Genel Merkez’e aktarıldığı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.