Hava Durumu

Ertuğrul Sağlam'dan 19 yaş altı takımı eleştirisi!

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, TFF 1. Lig'de iddiası bulunmayan takımların şampiyonluk yarışı veren ekiplerle mücadelesine 19 yaş altı takımı oyuncularıyla çıkmasını eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2021 21:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2021 21:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul Sağlam'dan 19 yaş altı takımı eleştirisi!

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, TFF 1. Lig'de iddiası bulunmayan takımların şampiyonluk yarışı veren ekiplerle mücadelesine 19 yaş altı takımı oyuncularıyla çıkmasını eleştirerek, "Bence Türk futbolunun geleceği açısından çok sıkıntılı bir durum. Türk futbolunun sonunu oluşturabilecek bir durum." dedi.

Sağlam, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde iddiası bulunmayan ekiplerin sahaya 19 yaş altı takımı oyuncularıyla çıkmasını eleştirdi.

Ligin halen devam ettiğine ve 3 takımın şampiyonluk yarışı verdiğine işaret eden Sağlam, şunları dile getirdi:

"Geçen hafta bazı rahatsızlıklarımızı dile getirmeye çalıştık. Birileri çıksın konuşsun istedik ama kimse konuşmadı. Bazı şeyler beni çok rahatsız ediyor. Ligde 3 takım Süper Lig'e direkt yükselme mücadelesi verirken bazı takımlar play-off bazıları ise düşmemek için mücadele ediyor. Tuzlaspor, bu ligin en zor deplasmanlarından birinde Keçiörengücü maçını kazanarak play-off umutlarını yeşertiyor. Bir sonraki maçta, yani geçen haftaki Adana Demirspor mücadelesinde Keçiörengücü karşılaşmasını kazanan ilk 11'inden 7 oyuncusunu bu mücadelede oynatmıyor. Ayrıca 19 yaş altı takımından 4 oyuncusunu ilk 11'e alıyor. Bu durumu, kamuoyunu tatmin edecek şekilde açıklamak gerekir. Yine bu hafta Adana Demirspor ile oynayacak Balıkesirspor cephesinden gelen açıklamalara bakıyoruz. Onlar da 19 yaş altı takımından oyuncularını bu maçta oynatacaklarını dile getiriyor. Bu durum, futbolda haksız rekabeti tetikleyen bir durum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.