Hava Durumu

Ertuğrul Sağlam'dan Ersun Yanal'a 'sağlam' darbe!

Trabzonspor’da yönetim Ersun Yanal’ın istediği isimleri değil, Ertuğrul Sağlam’ın izlediği oyuncuları takibe aldı. Bu da yönetimle Yanal arasındaki görüş ayrılığını zirveye taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2015 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2015 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul Sağlam'dan Ersun Yanal'a 'sağlam' darbe!
Trabzonspor'da  transfer politikası Ersun Yanal ile yönetim arasındaki iplerin iyice gerilmesine neden oldu. Sezon sonunda yönetime transfer konusunda rapor veren Yanal’ın istediği oyuncuların alınmadığı, tam tersine Ertuğrul Sağlam’ın takip ettiği oyuncularla temasa geçildiği belirtildi. Yanal’ın istemediği Okay ve Alper’i renklerine katan Karadeniz ekibi, M’Bia konusunda da Yanal’la ters düştü.

İSTİFA NOKTASINA GELDİ

Sportif Direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma’nın transferlerde Yanal’dan daha etkin rol oynaması da bu anlaşmazlığın büyümesine neden oldu. Hurma’nın, eski mesai arkadaşı Ertuğrul Sağlam’la bu konuda Yanal’dan çok görüş alışverişinde bulunduğu da iddia edildi. Bu fikir ayrılıkları yüzünden Yanal’ın istifa noktasına geldiği de öne sürülüyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.