Hava Durumu

Ertuğrul Sağlam: "Pozisyon vermeden maçı verdik"

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam maçın ardından yaptığı açıklamada maça dezavantajlı çıktıklarını söyledi. Sağlam, pozisyon vermeden maç kaybettikleri için üzgün olduğunu da ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2015 23:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2015 23:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul Sağlam: "Pozisyon vermeden maçı verdik"
Trabzonspor maçının ardından konuşan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam rakibe net gol pozisyonu vermeden mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Sağlam şu açıklamayı yaptı;

“90 dakikaya baktığımız zaman rakibe pozisyon vermediğimiz, net pozisyonun olmadığı kornerde kabul ediyorum rakibin boy avantajı var ama birisi gelip kafayı vursa kabul edeceğim ama karambolde organize olmayan top ile gol yemek ve bu golle mağlup olmak bizi üzdü. " diye konuştu.

İKİNCİ YARI POZİSYON ÜRETEMEDİK

Ertuğrul Sağlam, ilk yarıda pozisyon üretemediklerini de belirterek, "İlk yarıda direkten dönen pozisyonumuz vardı. Ofsaytlara yakalandık. İkinci yarıda üretken olamadık. Bu maça çok büyük dezavantajlar ile çıktık. Maalesef ön tarafta sıkıntımız vardı. Genç Mert ile daha dün takıma gelen Sercan ve son bölümde uzun oyuncularımızı öne göndererek üretken olmaya çalıştık." dedi.

BAKAMBU'NUN SON DAKİKA KARARI

Bakambu'nun Trabzonspor'a gelmek istememesi üzerine de konuşan Sağlam, "Son dakikada Bakambu’nun ben Trabzon’a gelmiyorum demesi bizi hücum hattında sıkıntıya soktu. Mağlubiyeti hak ettik diyemeyeceğim. Hafta içerisinde özellikle ön bölümde transferlerimiz olacak.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.