Hava Durumu

Erzincan'daki cinayetin 2 şüphelisi, Adana'da yakalandı

Erzincan'da Önder Ozan'ın (36) tabancayla öldürüldüğü saldırıya karıştığı öne sürülen Süleyman S. ile Orhan K., Adana'da yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2020 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2020 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erzincan'daki cinayetin 2 şüphelisi, Adana'da yakalandı

Olay, 14 Ağustos günü Erzincan'ın Mertekli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Önder Ozan (36), aralarında husumet olduğu kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla göğsünden vurulan Ozan, hayatını kaybetti. Olayın ardından teslim olan 2 şüpheli tutuklandı.

Polis, yaptığı çalışmada iki şüphelinin daha olaya karıştığını belirledi. Erzincan polisi, diğer şüphelilerin Süleyman S. ile Orhan K. olduğunu ve Adana'ya kaçtıklarını saptadı. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet ve İnfaz Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Şüphelilerin merkez Çukurova ilçesine bağlı Karslılar Mahallesi'nde bir villada saklandıklarını belirleyen polis, yaptığı baskında Süleyman S. ile Orhan K.'yi yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Süleyman S. ile Orhan K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.