Hava Durumu

Erzurumspor - Beşiktaş! İlk 11'ler belli oldu

Süper Lig'de 34. haftasında lider Beşiktaş deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak. Siyah-Beyazlı takımda Josef De Souza cezalı, Aboubakar ise sakat olduğu için forma giyemeyecek. İşte Beşiktaş'ın Erzurumspor maçı ilk 11'i...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erzurumspor - Beşiktaş! İlk 11'ler belli oldu

Süper Lig'de 34. haftasında lider Beşiktaş deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak. 67 puanı bulunan lider Beşiktaş, ikinci Fenerbahçe'nin 4, üçüncü Galatasaray'ın ise 5 puan önünde bulunuyor. Beşiktaş bugün kazanması halinde rakipleriyle farkı açacak ve şampiyonluk yolunda büyük bir adım atacak.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'ndaki müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadeleyi beIN SPORTS 1 yayınlayacak.

İLK 11'LER
BB. Erzurumspor: Szumski, Leo, Hasan, Da Costa, Butko, Omolo, Petus, Aatıf, Cenk, Emrah, El Kabir

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Dorukhan, Ghezzal, Atiba, Oğuzhan, Larin, Cenk

Yedekler: Utku, Montero, Halil, Rıdvan, Serdar, Necip, Ljajic, Mensah, Nkoudou, Gökhan

ERZURUMSPOR - BEŞİKTAŞ: 0-0 (MAÇ BAŞLAMADI)

Beşiktaş, Erzurum'a zorlanıyor

Beşiktaş, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynadığı 5 resmi maçta iki galibiyet elde edebildi. Beşiktaş, bu sezon ligdeki karşılaşmada ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 4-0 üstünlük kurdu.

İlk golü atınca kaybetmiyor

Beşiktaş, öne geçtiği maçlarda adeta yenilmezlik pelerinini üzerine geçiriyor. Siyah-beyazlılar 15'i iç saha, 10'u dış saha olmak üzere bu sezon toplamda 25 maçta öne geçti. İç sahada bu maçlardan 12'sini, dış sahada ise 9'unu galip tamamladı. Öne geçtiği 25 maçta Beşiktaş'ın yenilgi aldığı tek maç ise iç sahadaydı.

4 isim sınırda

Beşiktaş'ta Erzurumspor maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 3 sarı kartla oynayan Rosier, Necip, Larin Atiba; bu akşam da sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve Ankaragücü maçında oynayamayacaklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.