Hava Durumu

Eşeği kamyonetin arkasına bağlayıp...

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir eşeğin kamyonetin kasasına iple bağlanarak koşturulması vatandaşların tepkisini çekerken, o anlar bir sürücü tarafından cep telefonu ile fotoğraflanırken, Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mahmut Çetin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Personelimize uyarı cezası verdik' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşeği kamyonetin arkasına bağlayıp...
Turgutlu Koşukırı mevkiinde bağlandığı kamyonetin arkasında dört nala koşturulan eşeği gören bir sürücü, yaşanan eziyeti telefonuyla fotoğrafladı. 

Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'na ait olduğu iddia edilen 45 ZA 8682 plakalı kamyonetin kasasına iple bağlanarak koşturulan eşeğe yapılan insanlık dışı uygulamaya, hayvan severler ve vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar, eşeğe eziyet eden sürücünün cezalandırılmasını talep etti.

Öte yandan Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mahmut Çetin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Personelimiz çok büyük bir hata yapmış. Bunu tasvip etmemiz mümkün değil. Araca bağlanan eşeğe bir eziyet veya sürükleme olmamış, yavaş bir şekilde hareket etmiş ama yine de bunu onaylamıyoruz. Personelimize uyarı cezası verdik. Eşeğin sağlık durumu da gayet iyi" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.