Hava Durumu

Eşi ile kayınvalidesinin bu yaptığını öğrenince şoka girdi!

İstanbul'da 8 yıldır evli olan adam, eşiyle sürekli olarak geçimsizlik yaşamaktaydı. Bunun nedeninin kayınvalidesinden kaynaklandığını düşünen adam, kulak misafiri olduğunu bir konuşma ile eşiyle annesinin büyü yaptığını öğrendi. Şoka uğrayan adam boşanma davası açtı.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşi ile kayınvalidesinin bu yaptığını öğrenince şoka girdi!

İstanbul'da yaşayan Rıdvan B. ve A.B., 8 yıldır evlilerdi. Evliliklerinin ilk gününden bu yana anlaşmazlık ve huzursuzluk yaşayan çiftin iki kız çocuğu bulunuyordu.

KAYINVALİDESİYLE PROBLEMLERİ VARDI

Sabah'ın haberine göre, eşiyle yaşadığı tartışmaların ve geçimsizliği kayınvalidesinin evliliklerine müdahalesinden kaynaklanıyordu. Sürekli olarak eşinin annesine danışmasına sinirlenen koca, karşılaştığı durum sonrası şaşkınlığa uğradı.

BÜYÜ YAPIYORLARMIŞ

Evliliği boyuncu sıkıntı yaşadığını dile getiren Rıdvan B., eşinin ve kayınvalidesinin konuşmasına kulak misafiri oldu. Eşi A.B. ve kayınvalidesinin büyü ve benzeri işlerle uğraştığını öğrendi. Genç adam bunun üzerine evliliğini bitirmeye karar verdi.

AİLE MAHKEMESİ'NE BAŞVURDU

Eşinin ve kayınvalidesinin büyü ve benzeri işlerle ilgilendiğini öğrendikten sonra ilk olarak Aile Mahkemesi'ne başvuran genç adam boşanma davası açtı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.