Hava Durumu

Eşimin ihanetini kabullenemedim

Adana'da 49 yaşındaki Kuttisi Yitiz'i bıçaklayarak öldürüp, ayrıldığı nikahsız eşi 39 yaşındaki Sibel Doğaç ile 36 yaşındaki Sena Nugay'ı da ağır yaralayan 46 yaşındaki Okman Öz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2013 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2013 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşimin ihanetini kabullenemedim

Öz, "Borcum olan Kuttisi'yi konuşmak için çağırdım. Sibel de yanındaydı. Bunun nedenini sorunca Kuttisi 'O artık benim karım' cevabını verdi. Öyle söyleyince kan beynime çıktı. Ben de önce Sibel'i sonra da diğerlerini bıçakladım. Bu ihaneti kabullenemedim" dedi.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Şakirpaşa Mahallesi'ndeki Sanayi Çarşısı'nda dün meydana gelen olayda iddiaya göre, muhasebeci Okman Öz, 4 bin lira borçlu olduğu Kuttisi Yitiz ile konuşmak için yanına çağırdı. Yitiz, beraberindeki Öz'ün eski nikahsız eşi Sibel Doğaç ve Sena Nugay ile birlikte gitti. Burada çıkan tartışmada Öz, eski eşi ile ortak tanıdıkları olan Kuttisi Yitiz'i bıçaklayarak öldürdü. Sibel Doğaç ile Sena Nugay'ı da ağır yaraladı. Yaralılardan Sena Nugay Seyhan Uygulama Hastanesi'ne sevk edilirken, Doğaç ise Doktor Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Okman Öz ise polisi arayarak olaydan 7 saat sonra teslim oldu.

Doğaç'ın anne ve babasını da daha önce yaralayan ve 2 ay önce cezaevinden tahliye edilen Öz'ün, Sibel Doğaç ile 8 yıl birliktelikleri olduğunu dile getirdiği polisteki ifadesinde şunları söylediği öğrenildi:

"Sibel benim karımdı. Ortak tanıdığımız olan Kuttisi Yitiz'e 4 bin lira borcum vardı. 2 ay önce tahliye olduğumda borcumun 20 bin lira olduğunu söylediler. Ben de konuşmak için çağırdım. Sibel de yanındaydı. 'Sibel'in seninle ne alakası var' diye sordum. Kuttisi 'O artık benim karım' cevabını verdi. Öyle söyleyince kan beynime çıktı. Ben de önce Sibel'i sonra da diğerlerini bıçakladım. Ben onun için hayatımı verdim. Varımı yoğumu yedi bitirdi. O ise beni ilk fırsatta terk etti. Bu ihaneti kabullenemedim."

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

Hayati tehlikeyi atlatan Doğaç, polise verdiği ifadesinde şüpheli Öz'ün kıskançlık cinneti geçirdiğini ileri sürerek, "Okman ile 8 yıl nikahsız birlikteliğimiz vardı. Ayrıldık, beni tehdit ediyordu. Ortak tanıdığımız olan Kuttisi Yitiz ve Sena Nugay ile birlikte konuşmak için yanına gittik. Bize saldırdı" diye konuştu.

Okman Öz, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından çelik yelekli olarak adliyeye sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkartılışı sırasında gazetecilere, "İhaneti affetmem" diyen Öz, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.