Hava Durumu

Eşimle ilişkisi olduğunu söyleyince...

Samsun'da 39 yaşındaki İbrahim Güler, amcasının oğlu olan 40 yaşındaki Yılmaz Şahin'i otomatik av tüfeğiyle cezaevi önünde öldürdü. Cinayetle ilgili olay anı görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Güler, soğuk kanlı bir şekilde arabasının bagajından çıkardığı av tüfeğiyle yakın mesafeden Şahin'i öldürmesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Sanığı yargılanmasına ise önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2014 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2014 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşimle ilişkisi olduğunu söyleyince...

Olay geçen yıl Ekim ayında Samsun'un Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki E Tipi Kapalı Cezaevi önünde meydana geldi. İddiaya göre Yılmaz Şahin, hırsızlık suçundan cezaevinde yatan yengesini ziyarete gitti. Cezaevi karşısında beklerken yanına gelen arkadaşıyla sohbet ettiği sırada, amcasının oğlu olan ve seyyar satıcılık yapan 5 çocuk babası İbrahim Güler arabasının bagajından otomatik av tüfeğini alarak yanlarına geldi. Hiçbir şey söylemeden yakın mesafeden Şahin'in kafasına bir el ateş etti. Ardından 2 kez daha ateş edip koşarak kaçtı. Ağır yaralanan Yılmaz Şahin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kısa sürede yakalanan Güler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EŞİMLE İLİŞKİSİ VARDI

Olaydan sonra tutuklanan İbrahim Güler, cumhuriyet savcısına ve nöbetçi mahkemeye verdiği ifadesinde Şahin'i eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü söyledi. Güler, "Bir kaç kez bana eşimle ilişkisi olduğunu söyledi. Ancak alkollü olduğu için ciddiye almadım. Sonra eşimle telefonla görüştüğünü öğrendim. Şüphelerim artmıştı. Bir kaç kez kendisini eşimin peşini bırakması konusunda uyardım. Ama bana 'altı üstü bir karı emmioğlu' diyerek alay etti. 15 yaşındaki kızımın da babasının kendisi olduğunu söyledi. İlişkileri en az 15 yıl önce başlamış diye düşünüyordum. Olay günü de çocuklarımla birlikte cezaevinde olan eşimi ziyarete gitmiştim. Onu cezaevinin karşısında çay içerken görünce o sinirle ve arabanın bagajından tüfeği aldım ve yanına giderek ateş ettim" diye konuştu. Diğer taraftan ifadesi alınan Güler'in eşi ise, ölen Yılmaz Şahin ile ilişkisinin olmadığını hatta kendise ahlaksız hiçbir hareket de bulunmadığını söyledi.

CİNAYET ANI SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Planlayarak bir kişiyi öldürmek suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak olan İbrahim Güler'in cinayeti işlediği an ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera kayıtlarında Yılmaz Şahin cezaevinin karşısında çay içerken, İbrahim Güler, park halindeki otomobilinin bagajından otomotik av tüfeğini alarak yanına giderek yakın mesafeden ateş ediyor. Ardından iki kez daha ateş ederek olay yerinden kaçıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.