Hava Durumu

Eşinden ayrı yaşayan kişi ölü bulundu

Bursa'da eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen 50 yaşındaki bir kişi kullanılmayan bir evde ölü bulundu. 20 gün önce öldüğü tahmin edilen şahsın cesedinin yanına koku sebebiyle polis bile yaklaşamadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2012 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2012 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşinden ayrı yaşayan kişi ölü bulundu

Olay, merkez Osmangazi ilesi Bahar Mahallesi Serin Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde ikamet eden F. Y., evinin karşısından koku geldiğini fark edince metruk binanın içine girdi. Gördükleri karşısında şaşkına dönen kadın, bir kişinin çıplak halde yerde yattığını görünce polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri de içeride bir erkek cesedi olduğunu tespit etti. Yoğun koku sebebiyle içeriye girmekte zorluk çeken ekipler, maske takarak içeri girdi.

Polis, evin etrafında geniş güvenlik önlemleri alırken, mahalle sakinleri de olup biteni merakla izledi. Ceset üzerinden çıkan kimlikten yola çıkan ekipler, hayatını kaybeden kişinin 50 yaşında Üzeyir A. olduğunu öğrendi. Yapılan araştırmada Üzeyir A.'ın eşinden ayrı yaşadığı ve psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. Üzeyir A.'ın kalacak yeri olmadığı için metruk binalarda kaldığı belirtildi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı, Ardıç'ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedin Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılmasını istedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.