Hava Durumu

Eşini öldürdükten sonra canına kıydı

Mersin'de işçi emeklisi 53 yaşındaki Remzi Yanbak, boşanma davaları süren eşi emekli mali müşavir 51 yaşındaki Yasemin Yanbak'ı tabancayla öldürdü, ardından aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2013 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2013 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşini öldürdükten sonra canına kıydı

Olay, sabah saatlerinde merkez Yenişehir İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde yer alan Özlem Apartmanı'nda meydana geldi. Bir süre önce emekliye ayrılan Yasemin Yanbak, yeni satın aldığı evin tadilat işleri için eşi Remzi Yanbak ile buluşup eve birlikte gitti. Ev boyanırken boşanma davaları süren çift arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma alevlenince Yanbak, üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çekerek eşine ateş açtı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Yasemin Yanbak, kanlar içinde yere yığılırken, bu kez Remzi Yanbank aynı silahla kendi başına ateş etti. Şoka giren ve adı açıklanmayan boyacının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis görevlilerinin yaptığı incelemede Remzi Yanbak ve Yasemin Yanbak'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Olayı duyarak eve gelen çiftin oğlu 18 yaşındaki Arda Yanbak, sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde anne ve babasını arayan Arda Yanbak, "Annem nerede? Babam nerede? Ne olur bana gösterin" diyen ağladı. Yanbak'ı olay yerine gelen yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Cumhuriyet Savcılığı'nca olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.