Hava Durumu

Eşinin gözleri önünde hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan emekli öğretim üyesi eşi ile gittiği bankada fenalık geçirdi. Eşinin önünde aniden yere yığılan öğretim üyesi Fikret Şahinkaya hastaneye kaldırıldı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşinin şok geçirdiği yürekli burkan görüntüler kameralara yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşinin gözleri önünde hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan emekli öğretim üyesi 72 yaşındaki Ferit Şahinkaya Emin Anter Bulvarı'ndaki bir bankaya eşi Merve Şahinkaya ile birlikte geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda vezne önünde aniden fenalaşan Şahinkaya için 112 acil sağlık ekibi çağrıldı. Sağlık ekiplerinin bankada yerde yatarken müdahale ettiği Şahinkaya'nın eşi ise müdahaleyi yaşlı gözlerle şok içerisinde izledi.

Sağlık ekibi tarafından ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Şahinkaya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Beyin kanaması geçirdiği belirtilen Şahinkaya'nın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Şahinkaya'nın fenalaştığı ve müdahalenin yapıldığı anlarda eşinin gözyaşını tutamadığı anlar kameralara yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.