Hava Durumu

Eski CIA Direktörü Brennan'dan 'uzaylı' itirafı!

ABD'de Barack Obama'nın başkanlığı döneminde CIA Direktörü olarak görev yapan John Brennan, katıldığı bir radyo programında uzaylılarla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Brennan, "İnsanlığın evrendeki tek yaşam formu olduğunu düşünmesi tedbirsizlik olur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2020 22:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2020 22:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski CIA Direktörü Brennan'dan 'uzaylı' itirafı!

ABD'de Barack Obama yönetimi döneminde CIA Direktörlüğü yapan John Brennan, katıldığı bir radyo programında soruları yanıtladı.

John Brennan

"EVRENDE BAŞKA YAŞAM FORMU OLMADIĞINA İNANMAK KÜSTAHÇA"

Brennan, UFO'larla ilgili bir soruya verdiği yanıtta, "İnsanlığın evrendeki tek yaşam formu olduğunu düşünmesi tedbirsizlik olur. Hayat farklı şekillerde tanımlanır. Tüm evrende başka bir yaşam formu olmadığına inanmanın biraz küstahça ve kibirli olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

JOHN BRENNAN KİMDİR?

John Brennan, Fordham Üniversitesi'ni bitirmesinin ardından CIA'de göreve başladı ve çeşitli kademelerde hizmetlerde bulundu. 25 yıl boyunca CIA merkezinde görev yaparken, aynı zamanda Barack Obama'nın Beyaz Saray'da "İç Güvenlik Danışmanı" görevini yürüttü.

İstifa eden David Petraeus'un yerine Barack Obama tarafından ABD Senatosu'na CIA başkanlığına aday olarak gösterildi. Senato'da yapılan oylamada 34 hayır oyuna karşılık 63 evet oyu alarak CIA'in başkanı olan Brennan'ın görev süresi 20 Ocak 2017'de doldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.