Hava Durumu

Eski eşinden şok iddia: Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor

Metin Yüncü'nün eski eşi Songül Karlı ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor. Metin Yüncü'nün eski eşi Karlı hakkında "Benim yuvamı yıktı" açıklamasında bulundu. Mediha Ersoy, Songül Karlı için "Aile dostumuzdu. Ailecek sohbet ederken bile benim eşime bakışları farklıydı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2021 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2021 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski eşinden şok iddia: Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor

Metin Yüncü'nün eski eşi Mediha Ersoy yıllar sonra sessizliğini bozdu. Mediha Ersoy, "Bana mesaj geldi. Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor yazıyordu. Ben konduramadım. Biz evliyken birlikteliklerine devam etmişler. İnanmadım ben ama araştırdım o mesajı atan abisi çıktı. Ya abisi attı ya kendisi oradan bana attı mesajı. Bence Songül Karlı idi" diyerek hem programdakileri hem de ekran karşısındakileri şaşırttı.

Mediha Ersoy açıklamasında "Songül Karlı Metin'in beşinden 5-6 ay koşmuş. Kendi de verdiği söyleşide söylüyor zaten. Bakmış adam yüz vermiyor sonra kendisi yine ısrar etmiş" dedi.

Metin Yüncü'nün eski karısı "Programı çok basmak istedim ama çocuğum vardı ailem engel oldu" dedi.

METİN YÜNCÜ KİMDİR?

Metin Yüncü, ilk olarak 2009 yılında oyuncu Binnaz Avcı ile olan ilişkisiyle konuşulmuştu. Magazin dünyasının dışında bir sektörde kariyer yapan Metin Yüncü, 2012 yılında o yıllarda evlilik programı sunan Songül Karlı ile dünya evine girmişti. Çift canlı yayında nikah masasına oturmuştu. Metin Yüncü, inşaat ve emlak sektörü dışında gemicilik sektöründe de faaliyet gösteriyor. Songül Karlı'dan önce bir evlilik daha yapan Metin Yüncü'nün bir çocuğu bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.