Hava Durumu

Eski eşler sahilde pişti oldu!

Koronavirüse karşı günlerdir sosyal medya hesaplarından "Evde kal" çağrısında bulunan eski eşler Demet Şener ve İbrahim Kutluay, kendi çağrılarına uymayarak eşleriyle aynı sahilde yürüyüş yaptılar.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2020 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2020 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski eşler sahilde pişti oldu!

Çin'den dünyaya yayılan ve 14 binden fazla can alan koronavirüs, Türkiye'ye de sıçradı. Şimdiye kadar Türkiye'de 30 kişinin hayatını kaybettiği salgından dolayı harekete geçen ünlü isimler sosyal medya hesaplarından "Ev kal" çağrısında bulundu. Ancak Instagram hesaplarından çağrıda bulunan İbrahim Kutluay ve Demet Şener, kendi yaptıkları çağrıya uymayarak soluğu sahil kenarlarında aldı.

"SPORUMUZU YAPIP HEMEN DÖNECEĞİZ"

Sahili eşi Cenk Küpeli'yle el ele turlayan Demet Şener "evde kal" uyarılarına rağmen neden dışarı çıktıkları sorusuna "Sporumuzu yapıp hemen döneceğiz" yanıtını verdi. Olaylı bir şekilde boşandığı eski Eşi Şener'in de olduğu Arnavurtköy'de yürüyüş yaparken görüntülenen İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza, havanın güzel olmasını fırsat bilen binlerce kişi gibi kendilerini sokağa atan ikili, sorulara yanıt vermekten kaçındı.

İbrahim Kutluay - Edvina Sponza

Demet Şener - Cenk Küpeli

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.