Hava Durumu

Eski karısı, eski kız arkadaşını naaş ziyaretine almadı!

Futbol efsanesi Diego Maradona'nın 2018'de ayrıldığı 6,5 yıllık sevgilisi Rocio Oliva, futbol efsanesinin eski karısı Claudia Villafañe tarafından Buenos Aires'te Devlet Başkanlığı binası Casa Rosad'daki naaş ziyaretinden geri çevrildi. Oliva, kendisine naaş ziyareti için Maradona'nın on binlerce hayranıyla birlikte sıraya girmesinin söylendiğini aktararak, "Ben Diego'nun son sevgilisiydim. Ben Diego'nun görmeyi istediği kadındım" diye isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2020 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2020 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski karısı, eski kız arkadaşını naaş ziyaretine almadı!

Futbol efsanesi Diego Maradona'nın eski kız arkadaşı ailesi tarafından geri çevrildi. Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te Devlet Başkanlığı binası Casa Rosad'a getirilen Maradona'nın naaşını görmek isteyen eski sevgili, efsane ismin eski karısı tarafından içeri alınmadı. Maradona'ya veda etmek isteyen Rocio Oliva, Casa Rosada'ya sabah 4.40'ta ulaştı ancak korumalar içeri girmesine izin verilmediğini söyledi. İzin çıkmaması üzerine ağlamaya başlayan Oliva'ya saat 7'de tekrar gelmesi tavsiye edildi. Oysa Maradona'nın on binlerce hayranı, efsane futbolcuyu son kez görmek ve veda etmek için geceden kuyrukta beklemeye başlamıştı.

Daily Mail'in haberine göre Oliva, o esnada televizyonda canlı yayında, "Sabah yedide gelemem, bu çılgınlık. Bunu yapamazsınız. Gelemem. Tüm halkla birlikte sabah yediede gelmemi istediler" sözleriyle isyan etti. Daha sonra Arjantin gazetesi Todos Noticias'a konuşan Oliva, Maradona'nın sevdiklerine ve yakın arkadaşlarına izin verilirken, eski eşi Claudia Villafañe'nin kendisini geri çevirme kararının nedenini açıklayamadığını söyledi. Oliva, "Ben Diego'nun son sevgilisiydim. Ben Diego'nun görmeyi istediği kadındım. Kimse bunu anlayamaz. Diego'yu bir dakika bile düşünmüyorlar. O öldü ve bu canımı acıtıyor" diye konuştu.

Oliva ve Maradona, 6,5 yıl süren ilişkilerini 2018'de bitirmişti

Uykusunda kalp krizi geçirmesi sonucu hayata veda eden Maradona'nın Casa Rosada'daki naaş ziyareti, ailesinin ve yakın arkadaşlarının ardından dün sabah saat 6.15'te halka açıldı. Maradona'nın 1984-2003 yılları arasında evli kaldığı Claudia Villafañe, naaş ziyaretine kızları Dalma ve Gianinna ile gitti. Ardından diğer eski karısı Verónica Ojeda, oğlu Dieguito Fernando ile Maradona'ya veda etti. Talk show sunucusu Oliva, 60 yaşında hayat veda eden Maradona'yı en son 30 Ekim'de gördüğünü ve durumunun iyi olmadığını anlattı. "Onu hiç iyi görmedim. Evde olmaması gerekiyordu, hastaneye kaldırılmalıydı" diye konuştu.

Naaşın halka açılmasından sonra Maradona'nın hayranları uzun kuyruklar oluşturarak efsane isme saygısını sunmak için bekledi. Claudia Villafañe, naaş ziyaretinde kızları Dalma ve Gianinna ile böyle görüntülendi. İşte Maradona'nın naaş ziyareti ve ardından cenazesinden yansıyanlar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.