Hava Durumu

Eski kocası tarafından öldürülen genç kadın Ülkü Ocakları yöneticisi çıktı

Antalya'da önceki akşam saatlerinde eski kocası tarafından kuru sıkı tabancayla öldürülen Aylin Hayriye Alkutay'ın Döşemealtı Ülkü Ocakları yöneticisi olduğu ortaya çıktı. MHP'den Alkutay'ın ölümü sebebiyle başsağlığı mesajı paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2021 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2021 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski kocası tarafından öldürülen genç kadın Ülkü Ocakları yöneticisi çıktı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde önceki akşam saat 22.00 sıralarında meydana gelen olaya göre ailesiyle birlikte yaşayan Hayriye Alkutay (30), eski eşi Mustafa Ayata tarafından kurusıkıdan bozma tabancayla öldürüldü. Alkutay'ın iki kardeşi de yaralandı.

BİR KIZ, BİR DE ERKEK ÇOCUĞU VARDI

Saldırı sonrası olay yerinden kaçan Mustafa Ayata, suç aleti silahla birlikte polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Alkutay'ın cenazesi morga kaldırılırken, yaralı kardeşleri de hastaneye götürüldü. Hayriye Alkutay'ın 2 yaşında bir erkek ve 4 yaşında bir kız çocuğu olduğu kaydedildi. Mustafa Ayata'nın ise Bursa'da bir Konut sitesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

ÜLKÜ OCAKLARI YÖNETİCİSİ

Öte yandan Aylin Hayriye Alkutay'ın Döşemealtı Ülkü Ocakları yöneticisi olduğu ortaya çıktı. Ölüm haberi ülkücü camiayı yasa boğarken, MHP'den de başsağlığı mesajı geldi. MHP'nin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Eski eşinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Döşemealtı Ülkü Ocakları yöneticisi #AylinAlkutay'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.