Hava Durumu

Eski lise arkadaşı Ivanka Trump'ın bilinmeyen yönlerini anlattı

Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın lise arkadaşı gazeteci Lysandra Ohrstrom, eski arkadaşını anlatan bir makale kaleme aldı. Ohrstrom, Ivanka Trump için, "Para tutkusu olan, elitist biri. Kendi zengin çevresi dışında insanlarla sosyalleşmeyi reddederdi" dedi. Arkadaşı ayrıca Ivanka Trump'ın 'Kahrolası fakirler' ifadesini sık sık kullandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2020 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2020 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski lise arkadaşı Ivanka Trump'ın bilinmeyen yönlerini anlattı

Ivanka Trump'ın, yıllar içinde farklı hayat görüşleri nedeniyle yollarının ayrıldığı eski lise arkadaşı Lysandra Ohrstrom, Vanity Fair'e bir makale yazarak eski arkadaşına dair bilinmeyenleri anlattı. The Observer ve Huffington Post gazeteleri için çalışan 38 yaşındaki gazeteci Ohrstrom, elit bir özel okul olan Chapin'de birlikte eğitim gördüğü Ivanka'nın 2009 yılında Jared Kushner ile düğününde iki baş nedimesinden biriydi.

"ELİTİST BİRİ"

Ohrstrom, Ivanka Trump ile hayata bakışta iki farklı uçta yer aldıklarını söyleyerek, bunu ilk olarak üniversite yıllarında fark ettiğini belirtti. Konunun Ivanka'nın tutuculuğu olmadığını söyleyen Ohrstrom, eski arkadaşının elitist biri olduğunu, kendi zengin çevresi dışında insanlarla sosyalleşmeyi reddettiğini anlattı.

"KAHROLASI FAKİRLER İÇİN BİR KİTAP"

Ohrstrom, bir keresinde Ivanka'ya okuması için önerdiği Richard Russo imzalı Empire Falls adlı roman için arkadaşının "Kahrolası fakirler için bir kitap" yorumunda bulunduğunu söyledi. Hatta Ivanka'nın bu ifadeyi defalarca farklı durumlar için de kullandığını öne sürdü. Ohrstrom, Ivanka'nın babası Donald Trump'ın sorunlu davranışlarıyla neden uğraşmadığını da sorguladığını belirterek, "Arkadaşlığımız boyunca babasının insanlara karşı pek çok anlayışsızlık içeren davranış örneğine şahit oldum. Kendi kendime 'Eğer benim baba böyle bir şey yapsa ona herkesin önünde baba, kes şunu derdim' diye söylenirdim hep. Daha iyi davranması için onu zorlardım. Sanırım bizi ayıran şey buydu."

Ohrstrom, Ivanka Trump'ın İsrail-Filistin meselesine bakışının, Ivanka, Jared Kushner ile evlenip Musevi olduktan sonra aralarında daha büyük bir sorun haline geldiğini anlattı.

"ARAPÇA HARFLERİ TERÖRİZMLE İLİŞKİLENDİRİLİYORDU"

Mezun olduktan sonra Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yaşamaya başlayan Ohrstrom, Arapça harflerle adının yazılı olduğu bir kolye takmaya başladığını, arkadaşı Ivanka'nın bunu eleştirdiğini ifade etti. Kolyesinden ötürü Ivanka Trump'ın kendisine şu ifadeyi kullandığını anlattı: "Kolye yüzüne çarparken Musevi erkek arkadaşın seninle cinsel ilişki esnasında nasıl hissediyor? Bu kolye terörizm diye bağırıyor."

Ivanka Trump'ın bu tarz çıkışlarında sessiz kaldığını söyleyen Ohrstrom, 2016 yılında Donald Trump başkan seçildikten sonra artık irtibatı kopardıklarını açıkladı. Medyada Ivanka hakkında yazılan haberleri kendisiyle önceden paylaştığını söyleyen Ohrstrom, "Ivanka böylece kendisi hakkında yazılacak haberleri önceden öğreniyordu. Bunu gerçekten yaptım. Babası seçimi kazanana kadar yaptım, çünkü onun kazanacağını hiçbir zaman düşünmedim ve Ivanka benim eski arkadaşımdı. Şimdi beni sadakatsizlikle suçlayanlar lütfen eski dostluğumuza ne kadar sadık olduğumu bir kez daha düşünsünler" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.