Hava Durumu

Eski Mudanya Belediye Başkanı Demirhisar MHP'ye katıldı

Yerel seçimlerde adaylık için bir süredir kararsızlığını koruyan Anavatanlı eski Belediye Başkanı Erol Demirhisar, MHP'ye katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2013 07:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2013 07:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski Mudanya Belediye Başkanı Demirhisar MHP'ye katıldı

Yerel seçimlerde adaylık için bir süredir kararsızlığını koruyan Anavatanlı eski Belediye Başkanı Erol Demirhisar, MHP'ye katıldı.

Hafta başında ekibiyle yaptığı sohbet toplantısının ardından tercihini MHP'den yana kullandığını açıklayan Demirhisar, "Mudanyalılardan yetkiyi aldım. Bu teveccüh ve istekleri karşılıksız bırakamazdım. Bu yüzden adayım" dedi. Demirhisar, MHP Mudanya İlçe Başkanlığı'na giderek, Bursa Milletvekili Necati Özensoy ve İl Başkanı Hasan Toktaş'ın da hazır bulunduğu törenle üye kaydını imzalayarak partiye katılım sağladı. Demirhisar, İlçe Başkanı Yüksel Kesen tarafından kapıda karşılandı.

MHP İl Başkanı Toktaş, "Bursa'da ezber bozacağımızı ve en fazla belediye başkanlığını alacağımızı iddia ediyoruz. Doğru isimleri tespit ederek sonuç alacağımıza hep inandık. Bunun da bir örneğini Mudanya'da hep beraber yaşıyoruz. 30 Mart akşamı Atatürk Anıtı önünde toplanarak yüksek tecrübeye sahip Erol Beyle kazanacağımıza yürekten inanıyoruz ve kutlamayı yapacağız" diyerek katılımcılara teşekkür etti.

MHP Bursa Milletvekili Özensoy ise, konuşmasında gündemdeki operasyonlara değindi. Son olarak söz alan Erol Demirhisar, "10 yıl boyunca sizlere bir şeyler vermeye çalıştık ve bunun sonunda sizlerde teveccüh gösterdiniz. İnanmayanlar olabilir, bunu 30 Mart'ta hep birlikte göreceğiz. Sizim istediğiniz bu adaylığı kendimde vazife bilerek kabul ediyorum. Takdir sizin. Sizler beni başkan adayı olarak açıklarsanız, sizlerle beraber omuz omuza, gönül gönüle çalışarak seçimi kazanacağız" dedi.

4 Ocak Cumartesi akşamı Bursaspor salonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla belediye başkan adaylarının açıklanacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.