Hava Durumu

Eski prenses Mako alışverişte

Üniversitede tanıştığı Komuro Kei ile evlenerek kraliyet statüsünü kaybeden eski Japon Prensesi Mako, eşiyle birlikte taşındıkları ABD'nin New York kentinde alışveriş yaparken görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2021 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2021 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski prenses Mako alışverişte

Yeni hayatlarına başlamak üzere geçen hafta New York'a taşınan Mako'nun yeni evine eşyalar almak için alışverişe çıktığı görüldü.

Ev gereçleri satan bir mağazada görüntülenen Mako, yaklaşık bir buçuk saat kaldığı mağazada banyo havlusu, elbise askısı, kâğıt havlu gibi temel ihtiyaçlara yönelik malzemeler aldı.

KORUMASI YOK

30 yaşındaki eski prensesin uzun orman yeşili bir manto, kot pantolon ve siyah bir tişört ile salaş ve rahat kıyafetler tercih ettiği görüldü.

Mako alışveriş arabasını kendisi sürerken, etrafında hiç koruma olmadığı belirtildi. Mako'nun mağazadan ayrıldıktan sonra yeni taşındıkları mahallede evinin yolunu bulmakta zorlanması dikkat çekti. Komuro Keil ile evliliğinden sonra kraliyet unvanlarından vazgeçen Mako, aileden ayrılan kadın üyelere verilen 1.2 milyon Dolar değerindeki ödeneği de reddetmişti. Mako, bir hukuk firmasında işe başlayan eşiyle birlikte New York'un Manhattan bölgesindeki Hell's Kitchen mahallesine taşındı. Bölgedeki 1+1 evlerin fiyatları 4 bin 500 dolardan başlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.