Hava Durumu

Eski sevgilisini bıçaklayarak öldürdü

Balıkesir'in Gönen İlçesinde 38 yaşındaki işsiz Tuğrul Doğan, bir kafeteryada çalışan eski sevgilisi 33 yaşındaki Hatice Kaçan ile yeniden görüşmek isteyerek dün akşam yolunu kesti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2013 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2013 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski sevgilisini bıçaklayarak öldürdü

Genç kızın yeniden arkadaşlık teklifini reddetmesi üzerine çılgına dönen Doğan, "Ya benim olacaksın ya toprağın" diyerek Kaçan'ı 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayet sonrası polise teslim olan Doğan, gözaltına alındı.

Gönen'de oturan ve işsiz olduğu öğrenilen Tuğrul Doğan, bir kafeteryada çalışan Hatice Kaçan adlı genç kıza aşık oldu. Ancak Hatice Kaçan, bir süre arkadaşlık yaptığı Tuğrul Doğan'dan ayrıldı. Doğan eski sevgilisi genç kızla yeniden bir araya gelmek istedi. Ancak beklediği ilgiyi göremeyen Doğan, dün akşam saatlerinde Kaçan'ı iş çıkışı takip ederek, Hüseyin Tümer Caddesi'nde yolunu kesti.

Burada aralarında çıkan tartışmanın ardından, "Ya benim olacaksın ya toprağın" diyen Tuğrul Doğan, yoldan geçenlerin gözleri önünde Hatice Kaçan'ı 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayet sonrası Tuğrul Doğan, Gönen Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturmaya Gönen Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Daha önce de öldürdüğü Hatice Kaçan'ın çalıştığı işyerinin camlarını kırdığı belirtilen Tuğrul Doğan, ifadesinin ardından adliyeye sevkedilecek.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.