Hava Durumu

Eski Timsahlar yeniden rağbette

Yeşil Beyazlıların sezon başında PSV Eindhoven'a gönderdiği Aziz Behich için Göztepe ve Fenerbahçe'nin temas kurduğu, gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe'nin yolunu tutan, şu an ise Arabistan'da forma giyen Fernandao'yu ise Akhisarspor istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski Timsahlar yeniden rağbette

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıda hedefini üst sıralar olarak belirleyen Göztepe transferdeki ilk hamlesini defansın soluna yapmaya hazırlanıyor. Sarı Kırmızılılar'ın hedefinde ilk olarak sezon başında Bursaspor'dan PSV Eindhoven'a transfer olan Avustralyalı Aziz Behich bulunuyor. 2014-2018 yılları arası Yeşil Beyazlı formayı giyen Aziz, sezonun ilk yarısında transfer olduğu Hollanda ekibinde yalnızca 4 maça çıkıp istediğini bulamadı. Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia edilen Aziz Behich'i Göztepe Teknik Direktörü Kemal Özdeş'in mutlaka kadrosunda görmek istediği vurgulandı.

Seleznyov ile yollarını ayırmaya hazırlanan Akhisarspor da Bursaspor ile gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Fernandao için bastırıyor. 2.5 milyon Euro'ya Suudi Arabistan kulübü Al Wahda'ya transfer olan 31 yaşındaki Sambacı'nın Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Yıldız oyuncu, Süper Lig'de 2 sezon Bursaspor, 3 sezon da Fenerbahçe'de forma giydi. Bursaspor ve Fenerbahçe'de gol kralı olma başarısını göstermişti. Suudi Arabistan'da Al Wahda kulübünde forma giyen Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz günlerde kızını kaybettiği için şu an ülkesinde bulunuyor. Fernandao'nun Türkiye'ye dönmek için menajerleri aracılığıyla haber yolladığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.