Hava Durumu

Esra Erol'da herkesi şok eden olay! 'Ona kırmızı kalp, bana OK'

Esra Erol'da ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Birbirinden farklı bir o kadar şaşırtıcı konuların arasına bugün de Muzaffer Kazıkçı eklendi. Eşi Ayşe Kazıkçı'nın, hostesliğini yaptığı servisin şoförü Yaşar Yıldırım'a kaçtığını öne sürdü. Muzaffer şöyle isyan etti. 'Ona kırmızı kalp atıyordu bana ok yazıyordu, bir gün bana sıcak yemek getirdiğinde şüphelerimin doğru çıktığını anladım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2021 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2021 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Esra Erol'da herkesi şok eden olay! 'Ona kırmızı kalp, bana OK'

Esra Erol'da herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Muzaffer Kazıkçı adlı kişi, eşi Ayşe Kazıkçı'nın, hostesliğini yaptığı servisin şoförü Yaşar Yıldırım'a kaçtığını öne sürdü.

İzmir Gaziemir'den stüdyoya gelen ve Esra Erol'dan yardım isteyen Muzaffer Kazıkçı, 2 Eylül'de eşinin evi terk ettiğini ve Yaşar Yıldırım'a kaçtığını söyledi.

Daha önce mesajlarını yakaladığını ancak eşinin inkar ettiğini de sözlerine ekledi. Aldatıldığını eşinden şüphelendikten sonra Facebook hesabına girip mesajlarına baktığında öğrendi.

BANA OK YAŞAR'A KIRMIZI KALP EMOJİSİ

Muzaffer Kazıkçı, 'eşim bana okey yazıyordu Yaşar'a kırmızı kalp emojisi gönderdiğini gördüm' dedi. İlişkilerinin olduğunu bu şekilde anladığını dile getirdi.

Ayrıca Facebook'taki hareketlerini izlemek adına plan yaptığını da anlattı. 2 Eylül'den itibaren evde olmayan Ayşe Kazıkçı, Yaşar Yıldırım ile aynı servis aracında çalışıyordu.

Eşi Muzaffer Kazıkçı'nın, Yıldırım'ın evliliğini de eşi Ayşe'nin bitirdiğini anlattı. Oğluna rapor almak üzere dışarı çıktığı bir daha eve dönmediğini söyledi.

Muzaffer Kazıkçı, karısıyla yasak aşk yaşayan Yaşar Yıldırım'ın eşinin de şüphelendiğini belirtti. Daha önce aile olarak görüştüklerini evlerinde 6 saat misafirlik ettiklerini de sözlerine ekledi.

SICAK YEMEKTEN ŞÜPHELENDİ

Muzaffer Kazıkçının, akıllara durgunluk veren iddiası ise herkesi şaşkına çevirdi. 11 yıllık eşinin 2 yıldır ilişkisi olduğunu şöyle anlattı.

"Karım daha önce bana hep soğuk yemek verirdi. Bir gün önüme çok sıcak yemek geldiğinde şüphelendim.

Neredeydin diye sorduğumda bana dayısının dükkanına gittiğini yardım ettiğini söyleyince anladım" dedi.Karım hem kendi yuvasını yaktı, hem de kaçtığı adamın...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.