Hava Durumu

Esra Erol'dan koronavirüs taşıyan konuğuyla ilgili açıklama

Programına konuk olan kişinin koronavirüse yakalandığını açıklamasının ardından canlı yayında şoke olan Esra Erol, o anlarla ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2020 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2020 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Esra Erol'dan koronavirüs taşıyan konuğuyla ilgili açıklama

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok program yayınını durdurdu, ancak Esra Erol yayınlarına devam etti. Erol'un geçtiğimiz günlerde konuk aldığı bir kadının koronavirüse yakalandığını açıklaması ise herkesi şoke etti.

YouTube'da yayınlanan bir programa katılan Erol, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Erol açıklamasında şunları belirtti:

"Benim yayına tek başıma aldığım kararla devam etmiyorum. Bu kanalın aldığı karar... Biz bu yayınları sürdürürken bazı bilgiler doğrultusunda yayına devam ediyoruz. Bu şartlar altında denetim mekanizması oluşmuş durumda...

Bu hanımefendi İstanbul konuklarındandı; ateşi ölçüldü. Yayın öncesi sorulan sorulara 'hayır koronavirüslü tanıdığım yok' diyor. Yayına çıktığında ben sadece koronayımı duydum. Ben zaten onun şokunu yaşıyorum, o kadar şey oldu; geldi güvenlikten geçti; Allah'ım yayılmış mıdır? Kaç kişiye bulaşmıştır? Bunu düşünüyorum. Yayının en önündeki insan olduğum için tüm duyguları aynı anda yaşıyorum. Tabii sonra iyileştim dedi ama kimse orayı duymadı.

Süreç bu şekilde gelişti. Sonra test ne zaman yapılmış filan öğrendik ve bir oh çektik. Şunu biliyorum sadece hepimiz bir gün korona olacağız ve hafif semptomlarla geçirip atlatacağız. Ben çıkan haberleri çok şahsıma almadım. Sosyal medyadaki yorumlara her insan maruz kalabilir. Kendi görüntülerime, o anki bakışıma çok güldüm. Böyle bir olay yaşadım yani..."

Erol, programının ise Haziran'ın 3. haftasında final yapacağını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.