Hava Durumu

Esrarengiz olay! Çinli kadının ailesi Türkiye'de..

İstanbul'da bir ithalat firmasında çalışan 31 yaşındaki Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu, 2 Ekim'de otomobiliyle yaptığı kazanın ardından esrarengiz biçimde ortadan kayboldu. Lisha Yu'nun kendisi gibi Çin vatandaşı olan lokantacı erkek arkadaşı polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis kayıtlarına göre, Lisha Yu'nun otomobili ortadan kaybolmasından iki gün sonra otoyol gişesinden geçti. Ancak ne otomobilden ne de Lisha Yu'dan haber yok. Ailesi Çin'den gelerek kızlarını İstanbul'da aramaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2019 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2019 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Esrarengiz olay! Çinli kadının ailesi Türkiye'de..

Lisha Yu Fatih'te kendisi gibi Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı olan erkek arkadaşı ile birlikte yaşıyordu. Bir ithalat firmasında çalışan Lisha Yu, 2 Ekim'de kendi kullandığı 34 MM 6988 plakalı, siyah renkli otomobille evden ayrıldı.

Erkek arkadaşının iddiasına göre aynı gün saat 23.30 sıralarında kendisini arayarak küçük bir kaza yaptığını, çarptığı aracın sahiplerinin kendisiyle konuşmak istediğini söyledi.

Ancak telefon tam olarak çekmediği için karşı taraftakilerin sesi anlaşılamadı. Lisha Yu birkaç dakika sonra erkek arkadaşını tekrar aradı. Erkek arkadaşı telefonu duymadığı için açamadı.

Geri aradığında ise Lisha Yu'nun telefonu kapalıydı. Bir daha da Lisha Yu'dan haber alınamadı. Erkek arkadaşı ertesi gün karakola giderek Lisha Yu'nun kaybolduğunu ihbar etti.

Polis kayıtlarına göre Lisha Yu'nun otomobili iki gün sonra 4 Ekim'de, saat tam 14.05'te Mahmutbey Gişeleri'nden Topkapı yönüne doğru geçiş yapmıştı.

AİLESİ İSTANBUL'A GELDİ

Çin'de yaşayan ailesi Lisha Yu'nun kaybolduğunu erkek arkadaşından öğrendi.

İstanbul'a gelen aile polise başvurarak kızlarının bulunmasını talep etti. Çin Halk Cumhuriyeti'nin İstanbul Başkonsolosluğu da Lisha Yu'nun bulunması için devreye girdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.