Hava Durumu

Etek altı operasyonunda flaş gelişme! 2 kişi tutuklandı

İzmir'de metro istasyonunda genç bir kızın etek altı görüntüsünü çektiği iddiasıyla gözaltına alınan şüphelinin suç delilini yok ettiği öne sürülen biri eski asayiş şube müdürü 8'i polis, 9 kişi işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2015 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2015 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Etek altı operasyonunda flaş gelişme! 2 kişi tutuklandı
Şüphelilerden bir polis ile öğretim görevlisi F.Ç. tutuklandı. İzmir’de 2012 yılında, metro istasyonunda, üniversite öğrencisi genç bir kızın etek altı görüntülerini çektiği iddiasıyla yakalanan dershane öğretmeni F.Ç.’nin bilgisayarında bulunan yüzlerce suç delilini sahte tutanak düzenleyip yok ederek serbest kalmasını sağladıkları ileri sürülen İzmir Emniyeti eski Asayiş Şube Müdürü Ö.D.’nin de aralarında bulunduğu 6 polis gözaltına alındı.

Haklarında yakalama kararı bulunan 2 polis ise teslim oldu. Soruşturma kapsamında, TunceliÜniversitesi’nde öğretim görevlisi olan F.Ç. de Tunceli’de gözaltına alınıp İzmir’e getirildi.

BİR POLİS VE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ TUTUKLANDI

Sorguları tamamlanan 9 kişi, bugün sabah saatlerinde işlemlerinin ardından ’Delilleri karartmak, görevi kötüye kullanmak, suçluyu kayırmak’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadelerine başvurulan şüphelilerden, 4’ü serbest bırakılırken, aralarında Ö.D. ile F.Ç.’nin de bulunduğu 5 kişi ise tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. İzmir 5. Sulh Ceza Hakimliği şüphelilerden polis A.K. ile öğretim görevlisi F.Ç.’yi tutukladı. Diğer 3 polis ise tutuksuz yargılanmaları koşuluyla serbest bırakıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.