Hava Durumu

Etek giyer dolaşırım

Yaptığı açıklamalar nedeniyle birçok kez Galatasaray taraftarını kızdıran ve son olarak Juventus maçı öncesi yaptığı yorumlar nedeniyle sarı kırmızılı taraftarların tepki gösterdiği Ümit Özat, Beyaz Futbol'da yine çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray için “Bizi Avrupa’ya rezil ettiniz, stadı çevirdiniz Van Stadı'na” yorumunu yaptı…

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2013 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2013 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Etek giyer dolaşırım

İşte Ümit Özat’ın gündeme bomba gibi düşen sözleri:

Gerçekler üzerinden yorum yaptığını belirten Özat, "Mourinho'yu, Ancelotti'yi Villas Boas'ı, Pellegrini'yi, Del Bosque'yi, Aragones'i Capello'yu.. Dünyanın en iyi 10 hocasını 4 duvar arasına toplayın; biri Galatasaray, Real Madrid'in Juventus'un olduğu gruptan çıkar desin, etek giyer Kadıköy'e kadar yürürüm" dedi.

Galatasaray yönetimine de eleştiri yönelten Ümit Özat, "Kurumsallık diyorsunuz, stadı çevirdiniz Van Stadı'na. 8 kişiyle tahtayla sahayı temizlediniz, traktör soktunuz. Kamyon soksaydınız. Avrupa'ya rezil ettiniz bizi" diye konuştu.

Moderatör Ertem Şener'in "UEFA Galatasaray'a teşekkür etmiş" sözleri üzerine ise Ümit Özat, "Ederler tabi. 3 Temmuz sürecinden kaynaklanan dostlukları var" dedi.

"UEFA Kupası aldınız 150 sene daha konuşursunuz"

Özat, "Allah nasip etti bir UEFA Kupası aldınız, 150 sene daha konuşursunuz. 2000 yılında presi Okan, Emre, Suat yapmıyordu, konuşturmayın beni şimdi" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.