Hava Durumu

Etimesgut’ta polis askerle çatıştı!

Darbeye karıştıkları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen Etimesgut Zırhlı Birlikler Komutanlığı’ndaki askerler polisle çatıştı.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Etimesgut’ta polis askerle çatıştı!
Bu arada 8'i Kara Havacılık Komutanlığı, 5'i ise Jandarma Genel Komutanlığı envanterinde bulunan 13 helikopterin kaçırıldığı öne sürüldü. Ancak Başbakan Binali Yıldırım TSK envanterinde kayıp halikopter olmadığını açıkladı. Etimesgut Zırhlı Birlikler'de bugün sabah yapılmak istenen gözaltı işleminde çatışma çıktı. Tankları yürüten üst rütbeli subay ve astsubaylar kendilerini gözaltına almaya gelen polislere ateş açtı. Özel Harekat timleri ile askerler arasındaki çatışmada ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor.

HAVA KUVVETLERİ

Darbe girişiminde aktif rol alan Hava Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığı'nın ülke çapındaki birçok birliğinde gerginliğin sürdüğü ve gözaltı işlemlerine silahlı mukavemette bulunulduğu iddialar arasında. Polis, Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahı başta olmak üzere Beytepe'deki Okullar Komutanlığı ile Güvercinlik'teki Eşref Bitlis Kışlaları'nda alarma geçirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.