Hava Durumu

Eto'oyu kızdıran doğum günü kutlaması

Antalyaspor'un dünyaca ünlü golcüsü Samuel Eto'o'nun yaş gününde takım arkadaşları yüzüne pasta attı, Kamerunlu futbolcu sinirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eto'oyu kızdıran doğum günü kutlaması

Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Antalyaspor, pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar, Atilla Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanda maçın hazırlıklarına devam etti. Antrenman öncesi Teknik direktör Rıza Çalımbay, Eto'o ile bir süre sohbet etti. Çalımbay yönetimindeki antrenman, koşu ve ısınmayla başladı. Top kapma ve pas çalışmasının ardından kırmızı beyazlılar taktik çalıştı. Taktik maçında Çalımbay, cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek Sakıb'ın yerine defansın solunda U21 takımının oyuncusu Yusuf'u denedi. Antrenmana sakat Diego, Yekta ile izinli Motta katılmadı.

ETO'O'YA DOĞUM GÜNÜ

Antrenman sonunda Antalyaspor teknik heyeti ile futbolcular Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o'nun 36'ncı yaş gününü kutladı. Antrenman sahasındaki sürpriz kutlamada Eto'o üzerinde fotoğrafının yer aldığı pastayı kesti. Eto'o'ya ilk pasta dilimini teknik direktör Çalımbay, ikram etti. Pasta kesiminin ardından Antalyasporlu futbolcular, takım kaptanı Eto'o'nun suratına pasta attı. Futbolcuların birbirine pasta fırlatmasında eğlenceli anlar yaşandı. Daha sonra arkadaşları sarılarak tuttuğu Eto'o'nun yüzüne pasta sürdü. Yüzü pastaya bulanan Eto'o, bazı takım arkadaşlarına kızdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.