Hava Durumu

Eto transferinde mutlu son!Geldi

Antalyaspor, yılan hikayesine dönen Eto'o transferinde mutlu sona ulaştı. Kamerunlu golcü, akşam saatlerinde resmen Antalya'ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2015 20:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 20:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eto transferinde mutlu son!Geldi
Transfer sezonunun bombasını Antalyaspor patlattı! Kırmızı-Beyazlı ekip, yılan hikayesine dönen Samuel Eto'o transferini resmen bitirdi.

Kamerunlu yıldız futbolcu, Kırmızı-Beyazlı kulübün yöneticileriyle birlikte Milano'dan özel uçakla Antalya'ya geldi.

Deneyimli golcüyü havaalanında çok sayıda Antalyasporlu taraftar karşıladı. Ancak Eto'o ilk aşamada taraftarların yarattığı izdiham nedeniyle kapıdan çıkamadı ve tekrardan içeri girdi. Başkan Gültekin Gencer, Kırmızı-Beyazlı taraftarları sakin olmaları yönünde uyardı. Taraftarlar, Gencer'e Ronaldinho'yu da transfer etmesi yönünde tezahürat yaptı.

Samuel Eto'o bir kez daha dışarı çıkarak taraftarı selamladı. Ancak yoğun ilgiden dolayı tekrar içeri girdi!

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Kamerunlu futbolcu Samuel Eto’o ile prensipte anlaştıklarını bildirdi. Ceylan, yaptığı açıklamada, bir süredir transfer etmek için görüşmeler yürüttükleri Eto’o’yu getirmek amacıyla kulüp başkanı Gültekin Gencer ve bazı yöneticilerin Milano’ya gittiklerini hatırlattı.

Uzun süren görüşmeler sonucunda Eto’o ile prensipte anlaştıklarını belirten Ceylan, "Türkiye ve Antalya için büyük bir transfer yaptık, taraftara hayırlı olsun. Eto’o bize ve projemize güvendi. Karşılıklı güven duygusu içinde transfer gerçekleşti" dedi. Eto’o’nun başından beri gelmeye gönüllü olduğunu ancak bazı sorunlar nedeniyle transferin geciktiğini vurgulayan Ceylan, "Sorunları ortadan kaldırınca transfer gerçekleşti. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Eto’o, uçakla bu akşam Antalya’ya gelecek. Antalya’da son görüşmeleri yapıp imza töreni düzenleyeceğiz" diye konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.