Hava Durumu

EURO 2016'nın ilk finalisti Portekiz oldu

Portekiz ile kupanın sürpriz takımı Galler EURO 2016 finali için karşı karşıya geldi. Portekiz, Cristiano Ronaldo ve Louis Nani'nin golleriyle karşılaşmayı 2-0 kazanarak adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 23:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
EURO 2016'nın ilk finalisti Portekiz oldu
EURO 2016 yarı finalinde Portekiz, Galler ile Lyon'da karşı karşıya geldi. İki takım da mücadeleye temkinli başladı. İlk yarıda Galler, Gareth Bale ile etkili olmaya çalıştı ancak Portekiz defansı Galler ataklarında etkili oldu ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda sahnede Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo sahneye çıktı. Ronaldo, 50. dakikada müthiş bir kafa vuruşuyla topu Galler ağlarına gönderdi. İkinci yarıda sahnede Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo sahneye çıktı. Ronaldo, 50. dakikada müthiş bir kafa vuruşuyla topu Galler ağlarına gönderdi.



İkinci golden sonra Galler risk alarak Portekiz kalesinde tehlikeler yaratmaya çalıştı. Skoru koruyan Portekiz, mücadeleden 2-0 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı.

2004 yılında evinde düzenlenen turnuvada finale yükselen ancak kupayı Yunanistan'a kaptıran Portekiz, tarihinde ikinci kez finale kalma başarısını gösterdi.

Portekiz'in rakibi, Almanya-Fransa maçından sonra belli olacak. EURO 2016'da final karşılaşması 10 Temmuz pazar günü saat 22.00'de Stade de France'da oynanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.