Hava Durumu

Evde bulunan cesedin sırrı ortaya çıktı

2 günlük hafta sonu tatillerini yakınlarının evinde geçiren aile fertleri evlerine döndüklerinde yatak odalarında hiç tanımadıkları birinin cesediyle karşılaştı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2015 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evde bulunan cesedin sırrı ortaya çıktı
Yapılan araştırmalar sonunda, sahipleri tatilde olan evde uyuşturucu komasına girerek ölen 19 yaşındaki Ünal Gümüş'ün, evin sahiplerinin oğlu S.G. ile arkadaş oldukları ve bir başka arkadaşlarını da yanlarına alarak burada uyuşturucu kullandıkları belirlendi.

Olay, Kartepe İlçesi Bahçelievler Mahallesi Kalıcı Konutlar 503’üncü Ada B-7 Blok adresinde dün meydana geldi. İki günlük haftasonu tatillerini Akşeme sahilinde bulunan yakınlarının evlerinde geçiren H.G. ailesi fertleri dün gece eve döndüklerinde yatak odalarında tanımadıkları birinin cesediyle karşılaştılar. Bir anda hiç beklemedikleri manzara karşısında şoke olan aile yatan genci kaldırmak istemelerine rağmen başarılı olamayınca, hemen ambülans ve polisi arayarak yardım istedi. Eve gelen sağlık ekipleri bu kişinin öldüğünü tespit etti.

Polis ekipleri yaptıkları incelemede bu kişinin açık olan arka odanın penceresinde içeri girdiğini tespit etti. Yapılan araştırmalarda ölenin Ünal Gümüş olduğu tespit edilirken, bu kişinin uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenildi. Gümüş’ün cesedi olay yerindeki inceleme ardından otopsi işlemleri için İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Polis ekipleri soruşturma başlattı.

ARKADAŞLARI KORKUP KAÇMIŞ

Yapılan araştırmalar sonunda, sahipleri tatilde olan evde uyuşturucu komasına girerek ölen 19 yaşındaki Ünal Gümüş’ün, evin sahiplerinin oğlu S.G. ile arkadaş oldukları ve bir başka arkadaşlarını da yanlarına alarak burada uyuşturucu kullandıkları belirlendi. Bu sırada Ünal’ın fenalaşıp ölmesinin ardından diğerlerinin korkup kaçtıkları kaydedildi. Aile fertlerinin eve ilk girdiklerinde cesedi görünce, önce kendi çocukları S.G. olduğunu sandıkları da anlaşıldı.

Polis olayla ilgili araştırmalarını sürdürürken, ev sahibi H.G. "Biz yakınlarımızın yanına Ayvalık’a gitmiştik. Eve geldiğimizde cesedi yatak odasında bulduk. Bize kalp krizinden öldüğü söylendi. Başka birşey söylemek istemiyorum" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.