Hava Durumu

Evdeki hesap çarşıya uymadı

Yeşil Beyazlılar bu sezon Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynadığı maçlarda Akhisarspor, Osmanlıspor, BB Erzurumspor, Ümraniyespor ve Keçiörengücü'nü mağlup ederken, Balıkesirspor ile berabere kalıp, Giresunspor'a mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2019 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2019 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evdeki hesap çarşıya uymadı

TFF 1. Lig'de 2019-2020 sezonu şampiyonluk isteyen ve ait olduğu Süper Lig'e geri dönme planları yapan Bursaspor'da iç saha hedefi tutmadı. Yeşil Beyazlılar sezon başında iç sahada oynayacağı 17 maçın 17'sini de kazanma hedefi ortaya koymuştu. Timsah bu doğrultuda Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda sırasıyla Akhisarspor'u 2-1, Osmanlıspor'u 3-1, Büyük-şehir Belediyesi Erzurumspor'u 1-0 ve Ümraniyespor'u 2-1 mağlup ederek 4'te 4 yapmayı başardı. Ancak Timsah ardından Balıkesirspor ile 0-0 berabere kalarak iç sahadaki 5. maçında 17'de 17 hedefini kaybetti.

6'DA 6 DA OLMADI

Balıkesirspor beraberliği sonrası Bursaspor evindeki ilk maçta Keçiörengücü'nü 1-0 mağlup ederek son olarak ise geçtiğimiz gün Giresunspor'a 3-2 mağlup oldu. Timsah bu sonuçla bu sezon Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda ilk kez yenilirken, 17'de 17 hedefinden büyük bir şaşma yaşamış oldu. Yeşil Beyazlılarda ayrıca deplasmandaki 1-1'lik Boluspor beraberliği sonrası ilk yarıda kalan 6 maçta 6 galibiyet hedefi de tutmadı.

Timsah ilk olarak Keçiören-gücü'nü 1-0, ardından da Adanaspor'u 3-2 mağlup etti. Evinde Giresunspor'a yenilen Bursaspor'da şimdi Altınordu, Menemen ve Hatayspor maçlarında alınacak sonuçlar merak konusu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.