Hava Durumu

Evi soyan hırsızlar, sonra tekrar gelip bu kez arabasını çaldılar

İstanbul Avcılar'da bir eve giren hırsızlar ziynet eşyaları, elektronik aletler ve otomobilinin anahtarını çalıp, kaçtı. Yaklaşık bir saat sonra tekrar gelen hırsızlar bu kez de soyduğu evin sahibinin otomobilini götürdü. Ev sahibi hırsızların peşinden koştu ancak yetişemedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2021 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2021 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evi soyan hırsızlar, sonra tekrar gelip bu kez arabasını çaldılar

Dün sabah saat 06.00 sıralarında Avcılar Gümüşpala Mahallesi'nde bulunan apartman dairesinde gelen hırsızlar, girdikleri evden ziynet eşyaları, elektronik aletler ve otomobil anahtarını alıp ayrıldı. Bu sırada hırsızların çıkardığı seslere uyanan ev sahibi, otomobil anahtarının yerinde olmadığını gördü. Kapının da açıldığını fark eden ev sahibi, aşağıya inip nöbet tutmaya başladı.

Sabah 07.20 sıralarında nöbeti bırakıp eve çıkan ev sahibinin hemen arkasından hırsızlar geri döndü. Şüpheliler bu sefer de otomobili çaldı. Aracının sesini duyunca aşağıya inen ev sahibi hırsızların arkasından koşmaya başladı, fakat yetişemedi. Şüpheliler kayıplara karışırken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Yaşananlar ise apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.