Hava Durumu

Evinin önünde silahlı saldırıya uğradı! Hastanede can verdi

İstanbul Arnavutköy'de evinin önünde bir otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Tahir A., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için polis çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2021 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2021 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evinin önünde silahlı saldırıya uğradı! Hastanede can verdi

Olay, dün 21.00'da Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre evinin bulunduğu sokakta bir otomobildeki kişilerle bir süre konuşan Tahir A. adlı kişi, daha sonra bilinmeyen bir sebeple araçtaki kişi ya da kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Göğsüne ve bacağına isabet eden kurşunlarla yaralanan ve sokak ortasında yere yığılan Tahir A.'nın yardımına mahalle sakinleri koştu. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler otomobilleriyle olay yerinden kaçarken, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Tahir A. ise ambulansla Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Tahir A., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak üzere çalışma başlatırken saldırının hemen ardından yerde yatan ve mahalle sakinlerinin yardımına koştuğu Tahir A.'nın o anları ve yaşananlar cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.