Hava Durumu

Evli bir adama aşık oldum

Başarılı oyuncular Ezgi Mola ile Tolga Çevik'in "Patron Mutlu Son İstiyor" filminin setinde başlayan arkadaşlığı aşka dönüştü.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2013 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2013 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evli bir adama aşık oldum

Magazin kulislerinde sürpriz bir aşk dedikodusu konuşuluyor. Hürriyet'ten Arzu Akbaş Zor'un haberine göre, geçtiğimiz yaz Ürgüp'te çekilen "Patron Mutlu Son İstiyor" filminin başrol oyuncuları Tolga Çevik ile Ezgi Mola'nın arkadaşlığı aşka dönüştü.

İkili bir süredir gizli gizli görüşüyor.

EZGİ'Yİ EKİBİNE ALDI

Tolga Çevik'in, aralarındaki yakınlaşmanın ardından Mola'yı ekibine aldığı, yeni gösterisi "Arkadaşım Hoşgeldin"in formatını da ona göre hazırladığı dedikodular arasında.

"ÇOK DİRENDİM AMA..."

Ünlü komedyen ile sık sık Nişantaşı'ndaki evinde buluşan Mola iddiaya göre yakın arkadaşına "Evet, büyük bir hata yaptığımı biliyorum. Çok direndim ama olmadı, evli bir adama aşık oldum. Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

AVRUPA TURNESİNE ÇIKTILAR

Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge'le evli ve iki çocuk babası olan Tolga Çevik, yeni partneri Ezgi Mola'yla geçen ay Avrupa turnesindeydi.

İkili, "Arkadaşım Hoşgeldin" gösterisiyle 1-17 Kasım arası Köln, Amsterdam, Kopenhag, Viyana, Hannover, Mannheim ve Basel'de izleyici karşısına çıktı.

TOLGA ÇEVİK'TEN JET AÇIKLAMA

Magazin dünyasında ses getiren bu habere Tolga Çevik'ten jet bir açıklama geldi.

İşte Çevik'in o açıklaması:

Bugün ben ve ekip arkadaşım hakkında yayımlanan haber tamamen gerçek dışıdır. Bir hayal ürününden ibaret haber, gerçeği yansıtmadığı gibi, ikimizi de toplum önünde küçük düşüren iddialar içermektedir. Sahne arkadaşımla profesyonel iş ilişkimiz de, dostluğumuz da bu tip iddialarla bozulmayacak kadar güçlüdür.

İlgilenenlerin bilgisine sunarım…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.