Hava Durumu

Evli çift genç kızı kaçırdı

38 yaşındaki adam ve eşi, 20 yaşındaki genç kızın ortadan kaybolması davasında tutuklandı. Çift adaleti yanıltmak ve teşhircilik suçlamalarıyla yargılanacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2014 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2014 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evli çift genç kızı kaçırdı

ABD’de yaşayan 20 yaşındaki Heather Elvis ardından hiçbir iz bırakmadan ortadan kayboldu. Genç kızın arabası rıhtımda terk edilmiş bir şekilde bulundu.

38 yaşındaki Sidney Moorer ile ilişkisi olan Heather Elvis’in kaybolmasından adamla birlikte karısı sorumlu tutuluyor. Telefon kayıtları gösteriyor ki genç kız kaybolduğu gün evli sevgilisiyle iletişim kurmuş. Adam polise verdiği ifadede genç kızla aynı restoranda çalıştıkları bir zaman tanıştıklarını söylese de kanıtlar internet üzerinden bir tanışmanın olduğu yönünde…

18 Aralık’ta kaybolan Heather ile ilgili henüz herhangibir ize rastlanmadı. Talihsiz kızın kaybolduğu gün son telefon görüşmesini 38 yaşındaki Sidney Mooere ile yapması ve o gün bir arkadaşına bir adamla randevusu olduğunu söylemiş olması genç kızın kaybolmasıyla ilgili tüm şüpheleri evli çiftin üzerine çekti.

Kızlarından uzun zamandır haber alamayan aile ise Heather’ın bulunacağı konusunda hala ümitli… Baba Terry Elvis kızının büyük posterlerini bastırıp her yere asıyor. 300’den fazla gönüllü Heather’ın bulunması için çalışıyor. Polis ise çiftin evinde kızın cesedini bulma ihtimali sebebiyle ayrıntılı bir arama yapıyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.