Hava Durumu

Evlilik hazırlığı yapan mühendis kazada öldü

Sivas'ın Hafik İlçesi yakınlarında dolu yağışı sırasında kontrolden çıkarak köprü korkuluğuna çarpıp şarampole uçan otomobilin sürücüsü elektrik mühendisi 26 yaşındaki Abdurrahman Doğan yaşamını yitirdi. Doğan'ın evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2013 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2013 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evlilik hazırlığı yapan mühendis kazada öldü

Kaza saat  Sivas- Erzincan karayolunun 42'nci kilometresinde Hafik İlçesi'ne bağlı Yarhisar Köyü girişinde meydana geldi. Kent merkezinde mühendislik bürosu işleten elektrik mühendisi Abdurrahman Doğan, Suşehri İlçesi'ne gitmek üzere 58 NL 676 plakalı otomobille yola çıktı. Şiddetli dolu yağışı altında ilerleyen Doğan bir andan direksiyon kontrolünü yitirice kontrolden çıkan aracı, yolun sağ tarafında bulunan köprünün beton korkuluğuna çarpıp takla atarak şarampole uçtu. Kazada hurdaya dönen aracın içinde yaşamını yitiren Doğan'ın cesedi de 3 parçaya bölündü.

Kazanın ardından olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edilirken, Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden de yardım istendi. Sürücünün araç içerisinde kalan sağ bacağı, otomobilin vinç yardımı ile kaldırılmasından sonra AFAD ekipleri tarafından çıkarıldı. Ayrı haldeki parçalar ceset torbasına konulduktan sonra Hafik Belediyesi'ne ait cenaze aracına konularak otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü. Kaza sırasında otomobilin aşırı süratli olduğu iddia edilirken, hurdaya dönen aracın LPG tankı ise olay yerinden yaklaşık 300 metre ileriye fırlamış olarak bulundu.

EVLİLİĞE HAZIRLANIYORDU

Kazada yaşamını yitiren Abdurrahman Doğan'ın bir süre önce Suşehri İlçesi'ne bağlı Aksu Köyü'nden 22 yaşındaki Tuba Çağlar ile nişanlandığı belirlendi. Doğan'ın kısa süre sonra düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.