Hava Durumu

Evsiz Ali yeni bir hayat kurmak istiyor

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, sokağı çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği gerekçesiyle yazılan 3 bin 150 liralık cezasını iptal edip özür dilediği evsiz Ali Çiftçi yeni bir hayat hayali kuruyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2020 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2020 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evsiz Ali yeni bir hayat kurmak istiyor

Antalya'dan otobüsle memleketi Ankara'ya giden Ali Çiftçi'yi önceki akşam AŞTİ'de polis ekipleri ile Ankara Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları karşıladı. Çiftçi buradan alınarak kalacağı Ankara Valiliği Kimsesizler Oteli'ne götürüldü. Burada kendisine bir oda verilen Çiftçi, kış boyu misafir edilecek.

Otelde dün Ankara Valiliği meslek edindirme personeliyle görüşen Çiftçi, bilgilerini İŞ-KUR sistemine de girerek, iş aramaya başladı. Meslek edindirme personeliyle görüşme sonrası açıklama yapan Çiftçi, "Daha önce Antalya'da çalışmıştım ve iş bulurum diye gitmiştim ama iş bulamadım. Param da olmayınca sokakta mağdur olarak kaldım. Allah devletimizden razı olsun. Bundan sonraki planım bir iş bulup, yeni bir hayat ve yeni bir düzen kurmak istiyorum. İnşaatçıyım, demirciyim ama sadece inşaat işi değil, her işi yaparım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.