Hava Durumu

Eylem hazırlığındaki 2 terörist yakalandı!

İstanbul'da eylem hazırlığındaki 2 DHKP-C üyesi yakalandı. Düzenlenen operasyonda 16 el bombası, pompalı tüfek, kalaşnikof, silah ve mermiler de ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2020 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eylem hazırlığındaki 2 terörist yakalandı!

İstanbul Beylikdüzü'nde DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyonda eylem hazırlığında olan ve örgüt üyelerine patlayıcı madde ile silah temin eden 2 şüpheli yakalandı. Beylikdüzü'ndeki bir iş yerinin deposunda yapılan aramalarda ise 16 el bombası ile silah ve mermiler ele geçirildi.

TUTUKLANDILAR

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen ve terör örgütüne silah ve patlayıcı temin ettiği tespit edilen L.Y. ve M.Ö. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

İŞ YERİNDEN CEPHANELİK ÇIKTI

Operasyon kapsamında Beylikdüzü'nde bulunan iş yerinde yapılan aramalarda ise 16 el bombası, 1 pompalı tüfek ve tüfeğe ait 29 mermi, 2 adet kalaşnikof silahına ait şarjör, bomba yapımında kullanılan 147 adet torpil, 11 maytap fitili, ateşleme fitilleri ile elektrik kabloları ele geçirildi.

greb'den önce kiralayıp sonra renklerine bağladığı Şilili oyuncu, 2017 yılından bu yana 108 maça çıktı ve 37 gol attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.