Hava Durumu

Eylemcilere saldıranlar alkollü çıktı

Ordu’da, Gezi Parkı eylemcilerine destek veren gruba hakaret eden ve kişilerin alkollü ve sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2013 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2013 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eylemcilere saldıranlar alkollü çıktı

Ordu Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Taksim Gezi Parkı’ndaki eylemcilere destek olmak amacıyla İlk Adım Anıtı yanında önceden kurulan çadırların yine eylemciler tarafından dün akşam saatlerinde kaldırılmaya karar verildiği bildirildi.

Grubun çadırları sökmeye hazırlandığı esnada ise bölgeye gelen 5 kişinin burada bulunanlara yönelik hareket ve tehditlerde bulunduğu belirtildi. Şahıslardan 2’sinin ellerinde bulunan bıçakla anıt önündeki pankartın iplerini kesip olay yerinden ayrıldıkları kaydedildi.

Olayın hemen ardından şahısların çadırların yan tarafında bulunan bulvar üzerinde yürürken yakalandığı ifade edilen açıklamada, yol kenarında da şüphelilerin attığı değerlendirilen 2 adet ekmek bıçağı bulunduğu bilgisi verildi.

Olaya karıştıkları belirtilen şahısların adli suçlardan kayıtlarının bulunduğu, alınan doktor raporunda ise 5’nin de alkollü olduklarının tespit edildiği belirtildi.

Gözaltına alınan şahıslar hakkında Kabahatler Kanunu’nca işlem yapıldığı, bir süre gözetim altında tutulduktan sonra da savcılık talimatınca serbest bırakıldıkları ifa edildi.

Olayın mağdurlarının da şüphelilerden şikayetçi olmadığı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.