Hava Durumu

Ezgi Mola'nın ev temizliği! Sevgilisi set ekibine seslendi

Şimdilerde 'Masumlar Apartmanı'nı dizisinde temizlik takıntısı olan 'Safiye' adından bir karakteri canlandıran Ezgi Mola, ev temizliğinde de hızını alamadı. Sevgilisi Mustafa Aksakallı, canlandırdığı karakter gibi giyinip evi temizleyen Mola'nın o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2021 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2021 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ezgi Mola'nın ev temizliği! Sevgilisi set ekibine seslendi

Oyuncu Ezgi Mola, 'Masumlar Apartmanı' dizisinde canlandırdığı temizlik takıntısı bir kişiliğe sahip olan Safiye gibi giyinerek evde temizlik yaptı. Sevgilisi Mustafa Aksakallı ise tüm evi baştan aşağı temizleyen Mola'nın o hallerini videoya çekerek sosyal medya hesabından paylaştı.

"KORKUYORUM SAFİYE BİZİM EVDE"

Güzel oyuncunun çamaşır astığı evi süpürdüğü ve toz aldığı anları kayıt altına alarak Instagram'ın hikaye kısmında yayınlayan Aksakallı, "Korkuyorum Safiye bizim evde" notunu yazdı.
Set ekibine de çağrıda bulunan Mustafa Aksakallı, "Baktıkça gülesim geliyor, sinirlerim bozuldu. Rejiden beni duyan varsa bu kızı hemen sete çağırsın" dedi.

Öte yandan mart ayının sonunda 37 yaşına basan Ezgi Mola, doğum gününü sevgilisi Mustafa Aksakkallı ile kutlamıştı. Sosyal medya hesabından doğum günü pastasıyla çekilen fotoğrafını paylaşan Ezgi Mola, "Sevgi dolu, birbirimizi yargılamadığımız, ötekileştirmediğimiz , ayıplamadığımız, şiddetsiz, huzurlu bir yaş diliyorum kendime ve hepimize. Bana hep hissettirdiğiniz sevginiz için teşekkür ederim, her şey gönlümüzden geçtiği gibi olsun. Sağlıkla, aşkla, huzurla" notunu yazmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.