Hava Durumu

F.D sevgisi yağmur dinlemedi

Nilüfer Belediyesi ve Bursa Akademik Odalar Birliği ile Nilüfer Kent Konseyi'nin ortaklaşa düzenlediği yürüyüşte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2012 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2012 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
F.D sevgisi yağmur dinlemedi
Özgür Acer-Gökhan Tütüncüoğlu


Nilüfer Kent Konseyi önünde saat 19:00'da başlayan yürüyüş onbinlerce Bursalıyı FSM Bulvarı'nda bir araya getirdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan ve CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş neşeli görüntülere sahne oldu. 7'den 70'e binlerce Bursalının sahip çıktığı anma yürüyüşünün ardından Bulutsuzluk Özlemi ve Aylin Aslım birer konser verdi.

Aylin Aslım'ın ardından sahneye çıkan Bulutsuzluk Özlemi, havanın yağmurlu olması nedeniyle elektrikli tesisatı korumak için üç adet büyük çadır açmak zorunda kaldı. Bununla yetinmeyen grup ses tesisatının ayarını uzun uğraşlar sonunda yapması halkın büyük tepkisini topladı. Ses düzeninin tamamlanmasının ardından sahneye çıkan Bulutsuzluk Özlemi, gecenin geç saatlerine kadar izleyenlerine 19 Mayıs coşkusunu yaşattı.

Kutlamaların devam ettiği akşam saatlerinde konser alanını dolduran binlerce insan, havanın yağmurlu olmasına aldırış etmeden Aylin Aslım ve Bulutsuzluk Özlemi grubunun verdiği konseri izlediler. Havai fişek gösterilerinin yapıldığı alanla, binlerce insan ellerinde Türk bayraklarını sallayarak 19 Mayıs'ı kutladı.


Kırık ayakla sahneye çıktı
Geçirdiği talihsiz bir olay nedeni ile ayağı kırılan Aylin Aslım sahneye koltuk değnekleri ile çıkıp kendisi için hazırlanan koltukta oturup şarkı söyledi. Rahatsızlığı nedeni ile koltukta oturmak zorunda kalan güzel sanatçı, sevenlerine oturduğu yerden şarkı söyledi.


Havai fişek gösterisi büyüledi
Yürüyüş sonrası konser alanına toplanan binlerce vatandaş, Nilüfer Belediyesi'nin organize ettiği havai fişek gösterilerini izledi. Onlarca havai fişeğin atıldığı alanda adeta gökyüzünde görsel şov vardı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.