Hava Durumu

Facebook Messenger yenileniyor

Facebook Messenger yeni özelliklerine kavuşuyor. Yeni güncelleme ile gelecek olan yenilikleri duyuran Facebook, Messenger uygulamasında önemli değişikliklere imza atacak!

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 00:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Facebook Messenger yenileniyor

Facebook Messenger kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. Bugün yeni tasarımı ve özellikleri ile kullanıcılarının karşısına çıkacağını duyuran Messenger, yenilenmiş hali ile bütün dikkatleri üzerine toplayacak.

Messenger'a önemli yenilikler geliyor!

Facebook yetkililerinin bugün yaptığı açıklama ile birlikte, Messengerkullanıcılarına sunacakları yenilikleri gün yüzüne çıkarttılar.

Yeni bir ana sayfa görünümü ile kullanıcıların karşısına çıkmayı hedefleyen Facebook, yeniliklere doymuyor. Messenger uygulamasını daha kullanışlı hale getirmeyi planlayan sosyal medya devi yeni güncelleme ile birlikte, tasarım konusunda önemli adımlar atacak.

Öncelikle uygulamanın ana sayfasında bir düzenlemeye gidecek olan Facebook, daha sonra yapacağı ufak tefek dokunuşlarla, mesajlaşma uygulamasına hem pratiklik hem de farklı bir hava katacak.

Kullanıcıların kendi aralarında daha rahat mesajlaşmasını sağlanmak için yetkililer, aktif olanlar özel olarak vurgulanacağı yeni bir sekmenin, uygulamaya ekleneceği belirttiler.

Uygulamanın alt kısmına yeni bir görev çubuğu ekleyen Facebook, bu bölümde kullanıcıların hızlıca erişmesi için Aramalar, kamera tuşu, kişiler ve oyun seçeneklerine yer verecek.

Yapılan açıklamaya göre bu hafta içinde iOS ve Android kullanıcıları için kullanıma sunulacağı da gün yüzüne çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.